Nyhet: Personlig tränare på Friskis!

28 mars 2018

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning?

informationsträff den 26 april kl 17:30-18:30 med föreningens nya PT Anna Åkerfeldt kommer och berättar vad en personlig tränare gör. 
Plats: Receptionen i Friskis huset

Vår Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Friskis PT hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt. Har du inget särskilt mål hittar ni ett tillsammans! Tränar gör ni också tillsammans. Då är det du som bestämmer över upplevelsen. Peppad eller stöttad. Hårt eller mjukt. Din Personliga tränare ger dig det där extra som hjälper dig komma igång eller komma vidare.

Friskis PT ser till helheten: Du får ett upplägg anpassad för just din kropp och ditt sinne. Med varierad träning och lagom mycket återhämtning tar du dig till ditt träningsmål. 


Så funkar det

Första gången du träffar din PT har ni ett samtal om dina önskemål med träningen, din träningsbakgrund och ditt nuläge.
Du kan ha ett specifikt mål med din träning, typ Vasalopp,  eller att bli starkare och bättre i din idrott.

Din PT  lägger upp träning utifrån just dina styrkor och utvecklingsområden. Ni gör en plan tillsammans och bestämmer hur ofta ni ska träffas.

Friskis&Svettis Personliga tränare behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt.

 

Din PT lägger upp skräddarsydd träning, utför tester, gör en plan och följer upp träningen över längre tid.

De kan också vara med under dina träningspass för att peppa och utveckla din teknik – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning.

 

Vår PT har genomgått Friskis utbildningar från grundnivå till den fördjupade personliga tränarutbildningen och har lång erfarenhet av att leda och inspirera människor i träning.  PT:n är utbildade inom många olika typer av träning, testmetodik, långsiktig träningsplanering och återhämtning. De är lika rotade i hälsa och idrott som i Friskis värderingar. Våra PT har ett passionerat intresse för lustfylld träning och människor!