Bli funktionär

O26A0537

Älskar du träning? Vill du dela med dig av den känslan och inspirera fler att börja röra på sig? Är du en  glad person, ansvarstagande och serviceinriktad? Då är det kanske dig vi söker?

Du bidrar med ditt engagemang för att skapa lustfylld träningsglädje för medlemmarna. I gengäld får du gemenskap, träffa nya människor och erfarenhet.

Idag är vi cirka 110 funktionärer som jobbar med att leda pass, vara värd i multihallen eller på våra ledarledda pass, stå i receptionen med mera.


Idag söker vi följande funktionärer:
-Värdar till multihallen. Som värd finns du tillgänglig för våra medlemmar, svarar på frågor och håller rent och snyggt i multihallen.

-IT-ansvarig. Ett uppdrag att kunna supporta oss med kunskaper i allt tekniskt från skrivare till datorer.

-Receptionister. Då man kommer in till oss ska man mötas av ett leende. Ett härligt humör och en glad person som kan svara på medlemmarnas frågor på plats och i telefon. Ett socialt uppdrag på en härlig plats. Här sköter du bokning och caféverksamhet samt håller rent och snyggt.

 

 

Mejla ditt intresse med en kort beskrivning av dig själv och varför du vill bli funktionär till vår verksamhetsledare: veronika.pettersson@trollhattan.friskissvettis.se