Bli funktionär

O26A0537

Friskis&Svettis finns tack vare ideellt engagerade ledare, tränare, receptionister och värdar. Välkommen med din ansökan om du älskar att möta och inspirera människor och vill göra skillnad på riktigt.

Som funktionär i Friskis Trollhättan är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för våra medlemmar och är med och förverkligar Friskis idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät, och mycket mer.

Just nu söker vi: 


Receptionister
Då man kommer in till oss ska man mötas av ett leende. Ett härligt humör och en glad person som kan svara på medlemmarnas frågor på plats och i telefon. Ett socialt uppdrag på en härlig plats. Här sköter du bokning, försäljning av träningskort och caféverksamhet samt håller rent och snyggt.

Receptionsvärdar 
Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Morgon/ lunchledare
Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Mejla ditt intresse med en kort beskrivning av dig själv och varför du vill bli funktionär till vår verksamhetsledare: veronika.pettersson@trollhattan.friskissvettis.se